Laborator 13 Informatică

  1. Creați o prezentare formată din 3 diapozitive. Setați o imagine de fundal pentru primul diapozitiv. Setați culoarea de fundal și a textului din placeholder-ul pentru titlu și subtitlu astfel încât să asigurați lizibilitatea corectă a textului.
  2. Setați o textură de fundal, la alegere, pentru titlul celui de al doilea diapozitiv, care să se repete în toate diapozitivele cu aspectul celui de al doilea diapozitiv.
  3. Modificați dimensiunea casetei de titlu și fontul pentru titlu la cel de al doilea diapozitiv, astfel încât la inserarea unui nou diapozitiv, acesta să moștenească setările făcute pentru cel de al doilea.
  4. Inserați în subsolul tuturor diapozitivelor, mai puțin al primului, numărul diapozitivului și textul „Lucrarea 1 Power Point”.
  5. Stabiliți animațiile în primul diapozitiv astfel încât titlul să apară odată cu diapozitivul iar animația să dureze 1,5 s, iar subtitlul să apară după 2 s de la stabilizarea titlului, durata animației fiind de 1 s.
  6. Adăugați o tranziție pentru al doilea diapozitiv, astfel încât acesta să apară automat, după 2 s de la stabilizarea diapozitivului de titlu.
  7. Adăugați o tranziție pentru al treilea diapozitiv, astfel încât acesta să apară la click iar tranziția să dureze 1,5 s
  8. Adăugați note diapozitivele 2 și 3. Comutați prezentarea în modul de vizualizare Notes Page.